Q-door Garagepoorten

sectionaal-poorten

Q High Line

Verschillende paneeltypes steeds 40mm dik geïsoleerd

ISO 40

Onze sectionale garagepoorten hebben een geïsoleerde kern van zelfdovend polyurethaan. Het PUR hardschuim vult het paneel volledig en zorgt voor een isolatie van 40 mm. De staalplaten hebben een dikte van 0.6 mm op de buitenzijde en 0.3 mm aan de binnenzijde. De binnenste staalplaat dient als deksel om de gevormde schaal te sluiten.

De opbouw van de geïsoleerde panelen staat garant voor een zeer hoge stabiliteit en een perfecte warmte-isolatie. De poorten zijn voorzien van EPDM afdichtingen: zijdelingse afdichting, lateiafdichting en een bodemrubber die rechtstreeks in het onderste paneel is bevestigd. Tussen de panelen is de afdichting geplaatst in het vrouwelijke gedeelte, wat resulteert in een perfecte afsluiting tussen de panelen.

De vingerklembeveiliging voorkomt dat u tijdens het openen of sluiten je vingers kan knellen tussen 2 panelen, zo zijn ook kwetsbare kinderhandjes veilig.

De verticaal gelijnde poorten kunnen voorzien worden van een makelaar en / of plint om de poort nog een extra landelijke of pastorale toets te geven. Verschillende types beglazing te verkrijgen, zowel in een heldere als een matte uitvoering.

Paneeltypes

Bekijk hier het overzicht van de verschillende paneeltypes die Q Door sectionaal poorten aanbiedt.

Uw kleur en design op maat

Q-Door mengt alle verven zelf in eigen lakkerij, waardoor geen enkele kleurtint onmogelijk is. Wij bieden u naast de ral kleuren, ook lakken volgens raamprofiel,… Al onze lakken bevatten een verharder met een extra component tegen UV bescherming. Er kan geopteerd worden voor een gladde afwerking of een korrelstructuur, fijn of grof. Wenst u de look van uw PVC raamprofiel? De vlakke panelen kunnen voorzien worden van een hoogwaardige folie.

Elektrisch of handbediende poort

Elektrisch

MyQ app

De Liftmaster motor met een trekkracht van 800N tot 1300N (aangepast aan het gewicht van uw poort) zijn standaard voorzien van 2 x een 4-kanaals zender V-Matic en een draadloze drukknop. Voorzien van een geavanceerde technologie en een stille werking! Een LED verlichtingsfunctie, noodontgrendeling binnen, krachtbeveiliging en optilbeveiliging. Energiezuinig, 0.8 Watt in standby modus.

De bediening kan natuurlijk ook uitgebreid worden met een codeklavier, draadloos of bekabeld, badge systeem, IR-sensoren, sleutelschakelaars,….  Door uw garageaandrijving te verbinden met het internet via uw router met de 828EVO Gateway, kan u uw poort bedienen van overal ter wereld via uw smartphone, tablet,… d.m.v. de gratis app myQ.

Onze elektrisch aangedreven poorten zijn voorzien van onderloop- en obstakelbeveiliging, bij tegendruk gaat de poort automatisch terug omhoog.

Handbediend

Bediening door middel van een zwart kunststof kruk en slotkast inclusief cilinder met 2 sleutels en handvat.

Railsystemen en Veren

Veerbeveiliging

Beslag, veren en rails zijn steeds maximaal aangepast aan het gewicht van uw poort waardoor u kan rekenen op een lange levensduur met een minimum aan onderhoud. Het railsysteem is voorzien van C-rails en een optilbeveiliging op de motor. Als resultaat bieden wij u een complete geïntegreerde inbraakbeveiliging.

Omdat elke poort uniek is, zijn onze torsieveren dit ook. Volgens onze bescheiden mening mogen wij de kwaliteit van onze veren rekenen tot de top van de markt. Standaard voorzien van veerbreukbeveiliging. Torsieveren en spanveren zijn belangrijke onderdelen van uw poort. De juiste werking van uw poort en uw tevredenheid is afhankelijk van de juiste veren.

Download hier onze brochure vraag hier je offerte aan