Q-door Garagepoorten

sectionaal-poorten

Q Wood Line

Verschillende mogelijkheden en uitvoeringen

Onze Q Wood-Line sectionaal poorten bieden u een karaktervolle uitstraling in uw landelijke of pastorij woning, verticaal gelijnd, alsook een moderne uitstraling in uw strakke woning, horizontaal gelijnd. Hier bieden wij zowel planchetten als watervaste WBP panelen aan en in verschillende houtsoorten zoals Meranti, Afzelia, Afrormosia, ceder, eik of padouk.

Bij watervaste WBP panelen voorzien wij een U-groef van 10x5mm. Voor de massieve houtsoorten gebruiken wij een planchettensysteem tand -en groef en zijn standaard met een V-groef, 130mm center groef. Als extra afwerking kunnen wij hier ook een plint, makelaar of raampje met kruishouten aanbieden. Afhankelijk van uw keuze kan u opteren voor het lakken volgens ral waaier, een verweerde look, beitsen of naturel uitvoering.

Opbouw en samenstelling

De houten sectionaalpoort bestaat uit AR-secties, een aluminium kader van 40mm, geïsoleerd aan de binnenzijde door middel van een sandwichpaneel. De binnenzijde wordt afgewerkt met een onderhoudsvriendelijke anodisé, alu plaat. Aan de buitenzijde komt dan de afwerking in hout op maat van uw project. De bodemsectie wordt van een speciaal ontworpen rubber voorzien om een optimale afdichting te bekomen. Aan de buitenzijde van de poort, en dit over de volledige hoogte, wordt een EPDM flexibele dichting aangebracht zodat zijdelings geen tochtnaad of wrijving kan voorkomen.

De automatisatie en het verenpakket van de Q Woodline worden steeds aangepast volgens het gewicht van uw poortblad.

Download hier onze brochure vraag hier je offerte aan

Enkele Realisaties